“Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.”

Een heerlijk uur vol yoga, meditatie, ademhaling en ontspanning voor iedere Vrouw die wil vertragen en tijd aan zichzelf wil besteden! Alle lessen zijn voor zowel beginners tot gevorderden. De lessen worden rustig opgebouwd en eventueel aangepast naar jouw tempo! Mijn begeleiding is zacht met bewuste aandacht voor iedere Vrouw! Kom ervaren, ontspannen, voelen & genieten!

Uit het hoofd, in je lijf.
Van denken, naar voelen
Van doen, naar ‘zijn’

“Selfcare is not a luxiry, it is priority”

Yogastijlen

Vinyasa flow Yoga

In de Vinyasa Flow les verbinden we de ademhaling met actieve fysieke beweging.
Je flowt, op de ademhaling, van de ene naar de andere yogahouding. Door de flow die je creëert, kom je helemaal uit je hoofd, terug in je lijf. Er is ruimte voor inspanning maar ook voor ontspanning!

LESROOSTER & LOCATIE 
Vanaf woensdag 2 oktober wekelijkse les!
19:00 – 20:15 | Vinyasa Flow (VOL)
Yogastudio: De Yoga Kamer in Helmond

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga, waarin we ruimte creëren in het lichaam, door middel van verzachtende yin yogahoudingen. De houdingen zijn alleen liggend en/of zittend, waarin je gedurende een aantal minuten in stilte mag verblijven.  De stilte van de yin yogahoudingen zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt gerekt en gehydrateerd. De energie in je lichaam gaat hierdoor opnieuw stromen. Overgave, ademhaling en loslaten staan hierbij helemaal centraal.

LESROOSTER & LOCATIE
Vanaf woensdag 2 oktober wekelijkse les!
20:30 – 21:45 | Yin (VOL)
Yogastudio: De Yoga Kamer in Helmond

Mama Flow Yoga

Voor alle mama’s een fijne wekelijkse yoga mom circle. Vol met yoga, delen, ontspannen, samenkomen en verbinden. De matrescence is de reis die je maakt van vrouw naar (opnieuw) moeder. Deze overgang is één van de grootste veranderingen in een vrouwenleven. Hoe meer erkenning en begrip voor de impact van deze transformatie, hoe meer ruimte voor alles wat er zich aandient in deze innerlijke reis van vrouw naar moeder.

LESROOSTER & LOCATIE *COMING SOON*